Let's talk!

Jouw boodschap bij álle Limburgers in huis?


Regioradio Reclame is specialist op het gebied van online reclame en adverteren via radio en tv. Wij helpen je van begin tot eind bij het uitrollen van een effectieve campagne. Een campagne met hoog bereik, én waarmee je écht bij jezelf blijft en je je unieke verhaal van je onderneming vertelt! Dat is wat wij altijd nastreven. Onze experts adviseren je op dat gebied, regelen en monitoren, zodat jij er bijna geen omkijken naar hebt. Wel de lusten, niet de lasten dus.


Heb je trouwens al een logo?


Ja… een visueel logo; maar een audiologo? Denk maar aan DOVY-keukens en Vandeborre, u heeft goed gekozen… wij maken voor u een eigen herkenbare sound!
Samen gaan we voor het beste resultaat. Jij en wij, als partners in business… Bereik jouw doelgroep: crossmediaal en full-service ontzorgd.


Adverteren via Regioradio


Bij Regioradio zijn we groot fan van samen ondernemen. Door krachten te bundelen, stijgen we tot grote hoogte. De door jou bij ons geboekte reclames worden uitgezonden, of geplaatst, zodat de doelgroep waar je ideale klant zit maximaal bereikt wordt. In onze groep zitten Limburgs best beluisterde professionele radiostations. Met Hasselt 1 bereik je de AB1 doelgroep van ondernemers die genieten van het stadsleven en soul & funk. Met PXLradio bereik je de 18.000 studenten die dagelijks in hun gebouwen, via de app en hun gsm en zowat overal meegenieten van een echt urban, studentengericht radiostation. Ludo is dé nieuwe zender voor de actieve 50+’ers die wil genieten van elke dag en dat met de grootste evergreens.
Adverteren via Regioradio betekent gegarandeerd veel aandacht voor jouw boodschap. Wil je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid, een nieuw product lanceren/boosten, of personeel werven in de krappe arbeidsmarkt?


Hiervoor hebben we een uitstekend netwerk van lokale, gespecialiseerde bedrijven; van het opmaken van banners, het bedenken van slogans die beklijven, tot aan het realiseren van pakkende radio-spots en geschikte televisiecommercials.


Samenwerken van groot belang


Jij hebt jouw deskundigheid, wij hebben onze expertise. Dat is een fantastische wisselwerking, én de basis van partnerschap. Hiermee gaan we voor het hoogst haalbare resultaat; reclame die werkt en jouw unieke verhaal dat meer oren dan ooit bereikt.
Dat niet alleen wij, maar ook onze klanten dat merken, blijkt uit onze jarenlange partnerschappen. Graag maken we samen met jou ook het verschil voor jouw bedrijf!
Regionaal adverteren werkt
Voor veel Limburgers is hun regionale radio dé manier om op de hoogte te blijven van al het nieuws in hun regio. Al dan niet gecombineerd met een online specifiek getargette spot of visual en je bereikt meteen je nieuwe ideale klant. Klanten die niet voor 1 aankoop, maar voor een lange tijd fan van je zijn. Regioradio betekent dus ook een grote regionale impact. Onze specialisten adviseren je graag over de kanalen die het beste bij jouw doelgroep, boodschap en regio passen. Én over de ideale looptijd van jouw campagne en de frequentie van adverteren natuurlijk.


Radioreclame


Of het nu tijdens het ontbijt is, in de file, op de werkplek of ’s avonds tijdens het koken, bij menig Limburger staat regioradio de hele dag door aan. Met jouw pakkende radioreclame in de Limburgse ether maak je eenvoudig gebruik van dat enorme bereik. Vanwege de vele herhalingen van jouw boodschap is het een betaalbare manier om constant bij de potentiële klant ‘in beeld’ te komen. En dat leidt tot herkenbaarheid maar vooral klikken ze ook sneller door naar je website of socials! Win/win.
Het medium radio leent zich perfect voor actiegerichte boodschappen. Daarbij komt dat Regioradio veel trouwe luisteraars heeft; voornamelijk de 45+’ers weten de zender steeds opnieuw te vinden. En omdat de omroep in vijf verschillende regio’s uitzendt, is ook regionaal adverteren een mogelijkheid. Sterker nog: álles is mogelijk. Als dát geen service is.


Contacteer ons vandaag nog!
We maken vrijblijvend een afspraak en maken het verschil… samen! 
 
 
 

Samen je verhaal vertellen...

er wordt geluisterd!